X
Produkt byl přidán do objednávky.

Prodej módních doplňků

Váš košík je prázdný

[x]

Přihlásit se

Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. PYRAMID,s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá PYRAMID,s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Vytisknout stránku

Aktuality

19/ 9 2017

Prodejna velkoobchodu Pyramid v Jablonci!

Prodejna velkoobchodu módními doplňky PYRAMID v Jablonci je tu pro vás! Znovu otevíráme naši prodejnu v úterý 3.10.2017
Budete u nás vítáni od 11 hodin

Více »
17/ 9 2017

Nová kolekce dámských a dívčích baretů 2017!

V naší nové kolekci dámských a dívčích pletených baretů pro aktuální sezonu podzim-zima nabízíme perfektní střihy a originální zdobení. Oceníte novou přízi, klasické i nové módní barvy!

Více »
18/ 8 2017

Nová kolekce šálek a šátků pro sezonu podzim-zima 2017-18

Nové kolekce italských šálek a šátků přímo od výrobce! Vyberte si z našich nových kolekcí podzimních šálek a šátků různých rozměrů! 

Více »

Archiv aktualit

Poštovné

  • dobírkou - objednávka do 900 Kč bez DPH 90 Kč
  • dobírkou - objednávka nad 900 Kč bez DPH  zdarma
  • převodem - objednávka do 900 Kč bez DPH 60 Kč
  • převodem - objednávka nad 900 Kč bez DPH zdarma
  • Slovensko - dle ceníku České pošty, doporučujeme platbu předem

Kontakt

PYRAMID, s.r.o.
Podhorská 15
466 01 Jablonec nad Nisou

Tel.: +420 483 313 081
Fax : +420 483 313 081
Mobil: +420 602 411 462
E-mail: info@pyramid.cz

© 2017, PYRAMID,s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA | E-shop vytvořen na B2C Brána | eOD.cz | XHTML 1.0